Our Fresh Food


Our Holiday Menu is here!Mushroom, pecan lentil loaf with a garnish of roasted root vegetables (6-8 servings) $38 tax included /Pain aux lentilles avec champignons et pacanes garnie avec un melange de legume racine roties (6-8 portions) $38 taxe incluse Roasted Root Vegetable Bisque  with walnut gremolata (1L) $11/ Bisque aux legume racines roties et gremolata aux noix grenoble (1L) 11$ Miso & rosemary gravy (1/2L) $7,50 / Sauce au miso et romarin (1/2L) $7,50Fresh cranberry orange sauce (350ml) $6 / Sauce fraiche à l’orange et aux canneberges (350ml) $6Maple sweet potato mash (1/2L) $7/ Purée de patates sucrés à l’érable (1/2L) $7Roasted beet & celery root salad with walnuts and gala apples and preserved lemon (1/2L) $7 / Salade de bettraves et celerirave rôties avec noix de grenoble, pommes gala et citron confit(1/2L) $7Chocolate vanilla cupcakes (6) $18/ Petits gâteaux de chocolat à la vanille (6) $18 Peppermint chocolate cream pie with whipped coconut cream (4-6 servings) $28 tax included / Tarte a la creme de chocolat poivree et creme fouette a la noix de coco (4-6 portions) $28 taxe incluseFestive Cookie Tin $334 different flavors ( Fleur de Sel Chocolate Chunk, Ginger Molasses, Peppermint Double Chocolate & Cashew Oatmeal Cranberry) 32 mini cookies/Melange de Biscuits $334 saveurs ( Fleur de sel et chocolat, melasse gingembre, double chocolat menthe, avoine, nois de cajous et canneberge) *Please place your order by Monday  December 16th*regular delivery fee appliesAVAILABLE ONLY ON December 23rd This menu will be available for pickup and delivery between 2pm-4pm MONDAY DECEMBER 23RD 📸@wendylacroixfood

Read More